h1

Katram pirmklasniekam pa telefonam.

16 augusta, 2010

Koks ar 2 galiem. No vienas puses super akcija, no otras, pilnīgs absurds. Esmu pazīstams ar situāciju skolās – ar katru gadu pirmīši kļūst ar vien nekontrolējamāki. Pat iedomāties negribas, kas notiktu jau tā nenokotrolējamā klasē, kad, redz, katram no mazajām personībām būtu savs mobiļņiks. Zinot to, cik jaunatne ātri kļūst apķērīga, pīkšķināšanās un sms sūtīšana garlaicīgajās stundās kļūtu par standartu. Bet no otras puses, ļoti cēla rīcība. Rīgā un citu lielāku pilsētu pirmklasniekiem patiešām noder mobilais telefons. Tad nu LMT piedāvā mobilo telefonu no pagātnes – Samsung E2121, to automātiski piesaistot Okartei.

Par telefonu – var zvanīt, nosūtīt sms, nosūtīt arī sos īsziņu (diez cik viegli šo nebūs izdarīt, kad telefons jau atņemts, vai arī rokas sasietas), un nav iespējams saprast, kā tieši mobilais izsekotājs spēj palīdzēt nepazaudēt telefonu. (Pareizāk nebūtu –  atrast neveikli nozaudēto telefonu?)

Lai nu kā, pie šāda aparātiņa var tikt pirmklasnieks, bet nav informācijas par pirmklasniekiem, kas palikuši uz otru gadu. Viss, kas jādara, ir jāiet uz LMT apkalpošanas centru ar savu mīļāko grāmatiņu un jāiemaina to pret telefonu!

Sīkāk: lmt.lv

Komentēt